” به چشمان خود استراحت دهید و به جای خواندن به پادکست بالا گوش دهید… “

______________________________________________

 

اگر بخواهید پوست خود را جوان، سفت یا روشن کنید، مزوتراپی می‌تواند به شما در رسیدن به اهداف کمک کند. مزوتراپی که نتیجه بیش از 30 سال تحقیق می‌باشد، درمانی عالی و بسیار متنوع برای جوان‌سازی، سفت کردن، تقویت و لاغری قسمت‌های مختلف بدن شما است. از این درمان برای کمک به کاهش سلولیت، کاهش وزن، سفت شدن پوست و رفع علائم کشیدگی و پیری پوست بهره می‎گیرند.
بسیاری از مراجعه کنندگان مرد و زن، از مزوتراپی برای درمان بیماری‌های صورت مانند زخم‌های آکنه، ناهمواری پوست، تیرگی پوست، خطوط ریز و افتادگی پوست نیز استفاده می‌کنند. حتی از اواسط دهه 20 به بالا می‌توانید برای جلوگیری از ایجاد چین و چروک، درمان‎های ضد پیری مزوتراپی را شروع کنید.
در این مقاله ما طیف گسترده‌ای از مزایای آن را در جریان مشاوره اولیه شما مورد بحث قرار داده‌ایم و به شما کمک می‌کند تا تصمیم بگیرید که آیا  مزوتراپی گزینه صحیح و مناسب درمان شماست یا خیر!

مزوتراپی 14365466978698987898

مزوتراپی چیست؟

میشل پیستور، پزشک فرانسوی، این روش را برای تسکین درد در سال 1952 توسعه داد. در طی سال‌های گذشته، در ایالات متحده و سایر نقاط جهان محبوبیت پیدا کرده است.
مزوتراپی کلمه‌ای است که از واژه‌های لاتین “meso” و “درمانی” گرفته شده است. مزوتراپی، که به معنای واقعی کلمه به معنای “درمان متوسط” است، نوعی درمان زیبایی است. روشی است که با استفاده از سوزن به عنوان روشی مشابه طب سوزنی در لایه میانی پوست انجام می‌شود.
به عمل تزریق اسیدهای آمینه، آنزیم‌ها، مواد معدنی و ویتامین‌ها به وسیله سوزن (به تنهایی یا مخلوط با یکدیگر) به لایه میانی پوست، مزوتراپی گفته می‌شود.
از نظر قانونی، مزوتراپی می‌تواند برای همه افراد سالم بالای 18 سال اعمال شود. مزوتراپی دارای محدوده کاربرد گسترده‎ایی است. عوامل مختلفی از جمله وضعیت سلامتی فرد، سن، خصوصیات فیزیکی و نیاز شرایطی هستند که محتوای مورد استفاده جهت تزریق با کاربرد میکرواینجکشن را تغییر می‌دهند. از این رو درمان‌ها به صورت جداگانه انجام می‌شوند.

کاربرد درمان مزوتراپی

امروزه از مزوتراپی در موارد زیر استفاده می‌شود:

  • چربی انباشته در قسمت هایی مانند معده، ران، باسن، پاه، بازو و صورت را از بین ببرید
  • کاهش سلولیت
  • خطوط چین و چروک را کاهش می‎دهد
  • سفت شدن پوست
  • پوست رنگی را روشن کنید
  • شرایطی که باعث ریزش مو می‌شود مانند آلوپسی را درمان می‎کند.

در این روش از سوزن‌های بسیار ظریف برای تزریق یک سری تزریق به لایه میانی (مزودرم) پوست استفاده می‌شود.

مزوتراپی 58797978979*/9

پروتکل درمان مزوتراپی

قبل از انجام مزوتراپی، ابتدا معاینه فیزیکی انجام می‌شود. پس از معاینه فیزیکی، در مورد هرگونه ناراحتی که بیمار دارد، تشخیص قطعی داده می‌شود. پس از نهایی شدن، می‌توان یک کرم بی حس کننده را روی ناحیه استفاده بر روی فرد استفاده کرد. از سوزن‌های یک‌بار مصرف برای هر بیمار استفاده می‌شود و محلول‌هایی که برای بیمار مناسب تشخیص داده می‌شوند در ناحیه مورد استفاده قرار می‌گیرند. با استفاده از اسلحه مکانیکی فرآیند تزریق را در ناحیه‌ای که به طور مکرر انجام می‌شود آسان‎تر می‎شود. این نوع تزریق زاویه‌دار باید حتما توسط متخصص به لایه میانی پوست در ناحیه مورد نیاز درمان انجام ‌شود. مقدار بسیار کمی محلول به این ناحیه تزریق می‌شود.

مزوتراپی با تزریق محلول‌های خاصی به لایه میانی پوست در ناحیه مربوطه انجام می‌شود. این درمان برای آسیب به پوست و تنظیم گردش خون ضعیف است. محتوای محلول‌ها به منطقه کاربرد، هدف برنامه ، سن فرد و بسیاری از عوامل دیگر مانند مواد مورد نیاز شخص (ویتامین‌های شخصی، اسیدهای آمینه و مواد معدنی) بستگی دارد.

انواع مزوتراپی

به طور کلی سه نوع مزوتراپی وجود دارد که بسته به روش تزریق مورد استفاده قرار می‌گیرد. سه نوع مختلف عبارت‌اند از:

  • مزوتراپی نقطه به نقطه
  • مزوتراپی پوست فوقانی
  • مزوتراپی جامع

بعلاوه درمان مزوتراپی با توجه به منطقه مورد استفاده، به انواع مختلفی مانند مزوتراپی مو، مزولیفتینگ و مزوتراپی بدن تقسیم می‌شود.

مزوتراپی 68796879689687

مزوتراپی چگونه کار می‌کند؟

مزوتراپی یکی از روش‌های زیبایی بسیار محبوب است. قبل از استفاده از فرآیند مزوتراپی، نیازها، سن و وضعیت سلامتی فرد بررسی می‌شود که بر اساس آن‌ها مواد مناسب مانند اسیدهای آمینه، آنزیم‌ها، هورمون‌ها، مواد معدنی، ویتامین‌ها، آنتی‌اکسیدان‌ها و اسید هیالورونیک تهیه می‌شود.
این مواد آماده شده با فرآیند مزوتراپی در جایی از به پوست که نیاز باشد، اعمال می‌شود.
این موادی که به بافت پوست زده می‌شود باعث تحریک ساختاری به نام کلاژن و الاستین می‌شود که پوست را زنده و سفت نگه می‌دارد. این ساختارهای تحریک شده، گردش خون را در ناحیه مورد استفاده تسریع کرده و تنظیم کننده پاسخ ایمنی و گردش خون در سیستم لنفاوی هستند.
همه این موارد با هم، باعث تجدید پوست می‌شوند. بافت زیر پوست ترمیم شده و  بافت‌های شل شده نیز استحکام اولیه خود را بازیابی کرده و جوان‌سازی می‌شود.
عواملی مانند تعداد جلسات، نسبت صحیح مواد تزریقی و خود شخص در نتایج به دست آمده و میزان موفقیت دخیل است.
جلسات مزوتراپی بیشتری را می‌توان با توجه به نیاز منطقه خاص پوست انجام داد. مزوتراپی روش درمانی سرپایی می باشد و پس از انجام نیازی به پانسمان ندارد. در صورت عدم بروز عوارض جانبی، بیمار می‌تواند به راحتی زندگی عادی خود را پس از استفاده ادامه دهد.

مزایای درمان مزوتراپی

مزوتراپی یک روش درمانی است که بسته به ناحیه کاربردی مزایای آن را به طرق مختلف فراهم می‌کند.
بسیاری از مشکلات مانند ترک، چین و چروک، لکه‌های آفتاب، لکه‌های پوستی، مشکلات پوستی، پرواربندی منطقه‌ای، سلولیت را در مناطقی که استفاده می‌شود از بین می‌برد.

این یک روش درمانی است که به ویژه برای افراد مبتلا به طاسی و مشکلات مو مانند آلوپسی که در بین مردم به عنوان مشکل ریزش مو شناخته می‌شود، استفاده می‌شود. رشد مو را در ناحیه طاس فراهم می‌کند.
در هر قسمت از بدن شما اگر درد حاد یا مزمن وجود داشته باشد، آنرا تسکین می‌دهد. به ویژه می‌تواند برای برخی از مشکلات عروقی و آسیب‌هایی که هنگام انجام ورزش رخ می‌دهد نیز مفید باشد.

مزوتراپی 589789789789879

عوارض جانبی و آسیب‌های مزوتراپی

برنامه مزوتراپی دارای برخی عوارض جانبی است. عوارض جانبی که پس از استفاده از مزوتراپی رخ می‌دهد معمولاً طولانی مدت نیست. وقوع عوارض جانبی در افراد مختلف متفاوت است. برخی از بیماران هیچ عارضه جانبی را احساس نخواهند کرد. برخی از داروهایی که در درمان مزوتراپی به کار می‎رود، ممکن است باعث بروز واکنش‌های آلرژیک در افراد شود. برای جلوگیری از این واکنش‎ها، باید یک روز پیش از مزوتراپی، با استفاده از تست دارو در قسمت کوچکی از سطح پوست، واکنش‌های پوستی را کنترل نمود.
عوارض جانبی قابل مشاهده بعد از درمان مزوتراپی عبارت اند از:

  • حالت تهوع
  • استفراغ
  • اسهال
  • تورم پوست
  • حساسیت به پوست
  • احساس خارش و سوزش روی پوست
  • بثورات روی سطح پوست
  • کبودی در سطح پوست

گاهی نیز در افرادی با پوست بسیار حساس واکنش‌هایی مانند بثورات پوستی و فوران ممکن است دیده شود. هم چنین احتمال دارد در محل استفاده از مزوتراپی جای زخم‌های تیره وجود داشته باشد.

در چه شرایطی نباید مزوتراپی انجام داد؟

در شرایط خاص مزوتراپی توصیه نمی‌شود. این شرایط به شرح زیر است:

  • زنان باردار
  • مادران شیرده
  • افرادی که سابقه فلج دارند
  • آن دسته از بیمارن دیابتی که از انسولین استفاده می‎کنند
  • بیماران سرطانی
  • بیماران مبتلا به اختلالات انعقادی خون
  • افرادی که در برابر هر ماده‌ای که در فرآیند میکرواینجکشن استفاده می‌شود حساسیت دارند
  • افراد مبتلا به مشکل کهیر
  • افراد مبتلا به بیماری قلبی که با استفاده از چند دارو درمان می‌شوند

مواردی که باید بعد از مزوتراپی مورد توجه قرار گیرد

برخی از موارد وجود دارد که باید پس از انجام روش مزوتراپی مورد توجه قرار گیرد.
فردی که تحت مزوتراپی قرار می‌گیرد قطعاً نباید از داروهای رقیق کننده خون مانند آسپرین قبل و بعد از استفاده کند.
در 10 – 15 ساعت اول پس از استفاده از مزوتراپی، نباید محل استفاده با آب برخورد کند.
لباس‌های تنگ مانند شلوار جین جذب را نباید بعد از استفاده پوشید زیرا می‌تواند بر گردش خون تأثیر بگذارد.
در دو روز اول پس از استفاده از مزوتراپی، فرد نباید خود را ازنظر جسمی خسته کند. طی 10 تا 15 ساعت اول پس از مزوتراپی نباید از آرایش روی پوست استفاده کرد. قبل و بعد از مزوتراپی نباید از هیچ داروی ضد التهابی استفاده شود. شما قطعاً باید قبل و بعد از استفاده از مزوتراپی غذای سالم مصرف کنید. الکل، کافئین، سیگار کشیدن و غذاهای با پروتئین بالا نباید مصرف شود.
به منظور جلوگیری از تورم، کبودی و قرمزی در ناحیه محلول  می‌توان از کمپرس چای بابونه سرد یا ژل‌های سرد استفاده کرد.
محل استفاده از مزوتراپی نباید خراشیده شود. هیچ‌گونه فشاری نباید روی ناحیه مربوطه وارد شود. برای جلوگیری از عفونت نباید تا آنجا که ممکن است منطقه را لمس کرد. دست‌ها باید قبل از لمس ناحیه شسته شوند.

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *